20 Ocak 2010 Çarşamba

25.09.2009


Beyaz Kanatlar Her Yerde










Sevgili Denizciler,

Ne zamandır bu kadar çok yelkenliyi bir arada görmemiştik. İskele-sancak, pruva-pupa hattı, Körfez'in içi, Kızıl Ada çevresi, Zeytinli'nin köşesi, kanallar... Beyaz kanatlar mavi-yeşili bezemiş, güneşe gülümsüyorlar. Yerimizi aldık usul usul süzülüyoruz Turunçpınarı'ndan Boynuzbükü'ne...

Ne şanslıyım ki yeni yaşımı Göcek'te, en sevdiğimle, kızımız Anouk'un yanında kutluyorum, sizlerden aldığım tebrikler eşliğinde... Bunun değerini kara çocuğu olarak çok iyi biliyor ve şükrediyorum. Çoğunuz kasvetli bir şehirde masanın başında, gözü bilgisayar ekranında, aklı belki denizde, günlerini sayarken bizler ekmeğimizi dünyanın en güzel köşelerinde denizden sağlamaya çalışıyoruz. Bazen gülüyor, şaşırıyor, bazen kızıyorsunuz; nispet yapar gibi fotoğrafları yolluyor, yediğimizi-içtiğimizi yaşadıklarımızı paylaşıyoruz diye. Fırtınalı günlerde arıyor-soruyor, komik anılarımızda keyfinizi dile getiriyorsunuz. Bunun kıymetini ancak yer değiştirdiğimizde anlayabilirsiniz. Hepinize minnettarız.


Bıkmadan, sıkılmadan bizi takip eden, teknemizi paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Hayatınızda yeni bir pencere açabildiysek, açık pencerenizden gökkuşağını gösterebildiysek ne mutlu bize!

Elbet bir gün limanlarımız ay yıldızla, komşu teknelerimiz Türklerle dolacak!

Alesta tramolaaaaaa...

Yeni maceralar, yeni seyirler bizi bekler...








Hiç yorum yok: